Persoonlijk advies

Onze gasten vinden het belangrijk om in een comfortabele, goed onderhouden bungalow te verblijven. We hechten daarom veel waarde aan o.a. de kwaliteit van het inventaris en het schilderwerk. Met dit plan kan er gericht worden gerestyled en blijft het Bosvilla type eenduidig kwalitatief en zijn we zelfs in staat de verwachtingen van de gast te overtreffen. Maar welk onderdeel moet als eerste worden aangepakt in uw Bosvilla? Wij helpen u graag.

 

Vrijblijvend advies

Onze adviseurs staan u graag te woord en kunnen u helpen bij het zo optimaal mogelijk uitvoeren van de restyle. Een gerichte restyling komt zo ten goede aan de verhuurbaarheid van uw bungalow. Vraag een vrijblijvend advies aan en onze adviseurs inspecteren uw bungalow. Na de inspectie maken zij een voorstel op maat voorstel met daarin de onderdelen die de hoogste prioriteit hebben voor vervanging. U ontvangt vervolgens dit voorstel in uw mail.

 

Gebruik maken van het gratis advies?

Wanneer u gebruik wilt maken van het vrijblijvend advies kunt u dat aanvragen via het onderstaande formulier. Eén van onze adviseurs zal contact met u opnemen. Vervolgens plant diegene een inspectie in en zal u binnen enkele dagen een voorstel voor restyling per mail ontvangen.

 

Formulier Advies aanvraag: