Verbeteringen in Restyleconcept (201803)

Inmiddels hebben we 2 restyleperiodes achter de rug. Na de laatste periode hebben we intern geëvalueerd. We merkten op dat de laatste restyleperiode ons slecht is bevallen door een stroeve samenwerking met de toenmalige leverancier van het meubilair. Reden dat we hebben besloten om over te stappen naar een ander. We hebben gekozen voor onze vaste leverancier, waar wij inmiddels geruime tijd mee samenwerking binnen het Veluwe Villa concept, naar volle tevredenheid.

 

Nieuwe leverancier meubilair

De keuze om over te stappen naar een nieuwe leverancier voor het meubilair behelst een behoorlijke klus. Naast dat we hebben moeten kijken of soortgelijke artikelen konden worden geleverd, hebben we prijsafspraken moeten maken en het e.e.a. administratief juist moeten verwerken. Bovenstaande hebben we afgelopen maand gedaan. Op dit moment zijn nagenoeg voor alle artikelen soortgelijke alternatieve gevonden. De prijzen van veel artikelen hebben we definitief en online op de website gezet. In de artikelbeschrijving van de artikelen hebben we beschreven of een artikel afwijkt t.o.v. de vorige uitvoeringsperiode. Wanneer we noodgedwongen een alternatief hebben moeten kiezen, hebben wij het eerder gepresenteerde concept als uitgangspunt genomen.

 

Opvallende artikelwijzigingen

De samenwerking met een nieuwe partner heeft ons noodgedwongen doen besluiten om een aantal alternatieve artikel te kiezen. 80% van de artikelen komen bijna volledig overeen met het eerder geleverde. De overige artikelen zijn afwijkend, maar allen wel zo gekozen dat ze volledig passen in het Restyleconcept. Hieronder beschrijven we welke artikel echt afwijken.

Fauteuil (art. 5567)

We konden geen exact gelijke fauteuil verkrijgen via onze nieuwe leverancier. Er is nu gekozen voor een fauteuil die ook wordt toegepast in onze Veluwe Villa restyle, met (type vegas) bekleed met kunstleer van de kwaliteit Oxford.

Salontafels (art. 5536)

De nieuwe salontafels zijn nagenoeg identiek aan de eerdere, maar iets anders qua formaat.

Eetkamertafel (art. 5540)

De eetkamertafel is qua afmeting gelijk, alleen beschikt het nieuwe type over een stalen frame onder het blad.

Bedwanden (art. 5558) en nachtlamp (art. 5566)

I.o.m. de fabrikant hebben we gekeken naar een alternatief hoe we de bedwanden voornamelijk op de slaapkamers van de verdieping nog beter konden situeren. Dit heeft geresulteerd in twee afzonderlijke panelen, zodat deze ook gemakkelijk bij storingen kunnen worden gedemonteerd. Op deze panelen zitten standaard nachtkastjes bevestigd en wandconctactdozen. De nachtlampen (art. 5566) bevatten enkel een leesgedeelte.

Garderobbenkast (art. 5560) 

Op de slaapkamers boven is gekozen voor een garderobbenkast i.p.v. een linnenkast. De 2-deurs kast heeft een afmeting van 120x90x40 en bestaat uit hang- en een leg gedeelte. De kleur is delano eiken.

# Plafond spot (art. 5545) 

De plafondspots zijn iets qua vorm anders, maar bezitten nog steeds 2 led spots welke dimbaar zijn.

# Wandmeubel (art. 5538) 

TV/wandmeubel is qua afmetingen aangepast en is met open vakken.

 

Pakketprijzen in de maak

De komende dagen worden de pakketprijzen weer opgesteld. Hiervoor zijn nog in afwachting van een aantal prijzen. Wanneer deze binnen zijn zullen de pakketprijzen weer worden gepubliceerd. Op dit moment wordt er o.a. nog gewerkt aan nieuwe prijzen voor uitvoering van de werkzaamheden in de badkamer (meubel, radiator e.d.)

 

Vragen?

Wij hopen u met bovenstaande een goed beeld te hebben gegeven van de doorgevoerde wijzigingen. Heeft u vragen hierover, stuur een e-mail naar service@bungalowpark-hoenderloo.nl

Met Veluwse groet,

Danny Paerl
Directeur Bungalowpark Hoenderloo