Waarom is restylen belangrijk?

De eerste Bosvilla zijn inmiddels meer dan 10 jaar oud. Tijd om het interieur onder handen te nemen. Zo is merkbaar dat in een aantal Bosvilla’s het meubilair slijtage begint te vertonen en dat het schilderwerk aan een beurt toe is. We hebben verschillende pakketten gemaakt die zorgen voor verhoging van het wooncomfort en verbetering van de verhuurbaarheid.

De afgelopen periode is merkbaar dat het onderscheid in Bosvilla’s onderling toeneemt. Dit zien we goed terug in de gastbeoordeling van een aantal Bosvilla’s, die stevig daalt. Een aantal van de eerste gebouwde Bosvilla’s vertonen slijtage aan meubilair en schilderwerk. Het is om die reden belangrijk dat gericht wordt gerestyled om zo het type Bosvilla eenduidig kwalitatief te houden. De Bosvilla’s die jonger zijn, zijn waarschijnlijk nog niet toe aan een totale restyling, maar wellicht dat delen van het interieur dat al wel zijn. Deze restyleplannen bepalen de sfeer en producten waar we de komende jaren mee verder kunnen.

 

Verwachting van onze gast

Het aanbod van vakantieparken in Nederland blijft toenemen. Ook verandert het consumentengedrag snel. Om concurrerend te kunnen blijven moeten we investeren in de toekomst. Wat wil de gast echt?

Het is van belang dat we bieden wat de gast verwacht. Primair verwacht die een schoon, kwalitatief en goed onderhouden bungalow. Referenties bepalen die verwachting. Echter; de lat komt telkens hoger te liggen. En wil je onderscheiden moet je die verwachting zelfs overtreffen. Inmiddels is de consument op zoek naar een beleving en verwacht hij een bungalow waar met aandacht en zorg is gekeken naar inrichting, sfeer en concept. De restyling is bedoeld om een antwoord te hebben op deze ontwikkeling. Reden waarom naast het Bosvilla type ook het Bosvilla comfort type is gelanceerd. Een uitbreiding op het bestaande, waar aan alle details is gedacht, om zo een verblijf te kunnen aanbieden dat zich onderscheid.

Interesse?

Een toekomstbestendig park maken doen we samen. Wij hopen met u deze stap te kunnen zetten. Houdt u uw bungalow in topconditie door gericht te investeren in comfort en onderscheidend vermogen. Uw gast zal dit bijzonder waarderen!